top of page
Bekijk hier enkele foto's

Ons aanbod

View Collection

ONS AANBOD

Wij hebben de afgelopen jaren ons specialisme uitgebreid waardoor u bij ons terecht kunt voor allerlei staalwerkzaamheden. Om de duurzaamheid hiervan te kunnen garanderen, worden onze producten vaak thermisch verzinkt of gepoedercoat, waardoor er een breed gamma aan RAL-kleuren beschikbaar is. Vanuit onze passie voor staal staan wij altijd open voor nieuwe en uitdagende projecten. Hieronder een kort overzicht van ons aanbod, maar aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen.

STAALCONSTRUCTIES

Op het vlak van staalconstructies hebben wij diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden. 

GROOTHANDEL

HP Steel biedt u een groot assortiment aan metalen producten. Hierdoor kunnen wij snel aan onze klanten leveren. 

MAATWERK

Wij zijn gespecialiseerd in zowel maatwerk in staal als in RVS en zijn in staat de door u gestelde wensen te vertalen naar een gewenst eindproduct. Tevens beschikken wij over tal van voorbeelden om zo met de klant te kunnen sparren tot het gewenste eindresultaat. Laat u overtuigen van ons vakmanschap. 

KNIP- EN ZETWERKZAAMHEDEN

Wij beschikken over verschillende knip-en zetmachines waar wij staal, rvs en aluminium mee kunnen bewerken. De combinatie tussen vakmanschap en de juiste machines leiden tot een hoogwaardig product. 

LASWERKZAAMHEDEN

HP Steel heeft een ruime ervaring in allerlei lasprocessen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd met hoogwaardige lasapparatuur. Ongeacht of het nu gaat om kleine of grote klussen, enkel stuks of serieproducten, zakelijk of particulier. De verschillende technieken die toegepast worden zijn o.a.: 

  • TIG lassen

  • MIG/MAG lassen

  • Elektrode lassen

MONTAGE

Vervaardigde producten kunnen altijd door ons gemonteerd worden. Wij beschikken over de nodige tools zoals vrachtwagen met kraan, liften, hoogwerkers, etc. om deze klus zo veilig en goed mogelijk uit te kunnen voeren. 
bottom of page